Muziek Online Zakelijk €14,95 per maand

Uw voordelen:

 • geen jaarlijkse Buma/Stemra & Sena kosten;
 • moderne achtergrondmuziek voor uw klanten en personeel;
 • geen reclames van uw concurrent in de zaak;
 • eenvoudig streamen vanaf uw laptop of (tablet) pc;
 • muziekprogramma's continue onderhouden;
 • per maand af te sluiten / op te zeggen;
 • u kunt per muzieknummer feedback geven;
 • (bonus) SONOS-ready met extra content.

Beluister onze drie demo muziekkanalen

 

Hoe werkt het?

De muziekspeler?

De bediening is vergelijkbaar met een radio. Het standaardpakket bestaat uit drie muziekkanalen om uit te kiezen: LOUNGE (jazz, chill-out en vocaal/akoestisch), POP (pop, soul en singer-songwriter) en CHART (hoge energie, pop-rock, urban en dance). In de muziekspeler vindt u de pauze/afspeelknop in het midden.

Wat heeft u nodig?

De muziekspeler werkt in de meeste internetbrowsers op uw PC, Mac, laptop, tablet. In de FAQ vindt u hier meer informatie over. Daarnaast moet uw computer aangesloten zijn op het internet en op het geluidssysteem in de zaak.

Maatwerk?

Klanten met specifieke wensen worden bediend met een maatwerk muziekprogramma afgestemd op de 'brand identity' en de doelgroep, eventueel aangevuld met eigen (reclame)boodschappen. De selecties en maandelijkse updates van de muziekprogramma's worden verzorgd door onze business partner Tribe of Noise: een wereldwijd muziekplatform met tienduizenden artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen.

Opzeggen Buma/Stemra en Sena?

Met het afsluiten van uw Muziek Online Zakelijk abonnement kunt u de Buma/Stemra en Sena licenties opzeggen. Beide licenties kunnen via één eenvoudige e-mail beëindigd worden. Meer uitleg.

Veel gestelde vragen

Wat is Muziek Online Zakelijk?

Moderne achtergrondmuziek voor zakelijk gebruik zonder de jaarlijkse Buma/Stemra en Sena licenties.

Wie is de initiatiefnemer achter Muziek Online Zakelijk?

Tribe of Noise: een wereldwijd muziekplatform met tienduizenden artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen. Wij staan garant voor de muziekselectie, online distributie en helpdesk ondersteuning bij eventuele vragen en/of storingen.

Biedt Muziek Online Zakelijk ook maatwerk muziekprogramma's?

Ja. Naast de standaard Muziek Online Zakelijk muziekprogramma’s en SONOS afspeellijsten verzorgen wij voor klanten maatwerk die aansluit op de specifieke doelgroep. Eventueel aangevuld met eigen vormgeving, jingles en reclameblokken. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Muziek Online Zakelijk en bijvoorbeeld Spotify?

De muziekdienst Spotify is een dienst voor consumenten. Muziek Online Zakelijk is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Spotify mag in Nederland niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden.

De speler lijkt niet te werken, wat kunnen we zelf controleren?

 1. Als het systeem meldt dat uw IP adres niet wordt herkend. Log s.v.p. (opnieuw) in.
 2. Mogelijk blokkeert uw firewall de toegang tot onze muziekdienst. Kunt u (laten) controleren of poort "9000 TCP outbound" openstaat?
 3. De eerste keer dat u vanaf een computer inlogt worden er op de achtergrond een aantal controles uitgevoerd. Als u op de afspeelknop drukt kan het dan ook 10-20 seconden duren voordat de muziek te horen is. De volgende keer dat u op dezelfde computer inlogt gaat het verbinden sneller.
 4. U weet niet zeker of de browser verouderd is? Deze informatie vindt u meestal terug in het menu onder "about [browser]". Als u er niet uitkomt kunt u ook een andere (recente) browser installeren en de dienst daarin openen.
 5. Indien u twijfelt of er iets mis is met het geluid, open dan bijvoorbeeld een video op YouTube om te testen of daar wel geluid vandaan komt
 6. Onze online speler gebruikt een aantal scripts die door uw internetbrowser moeten worden toegestaan. Als u in de browserinstellingen een hoog beveiligingsniveau heeft aanstaan kan het zijn dat uw browser deze scripts blokkeert. Door het beveiligingsniveau te veranderen naar de standaard beveiligingsinstellingen van uw browser kan het probleem opgelost zijn.
 7. Werkt het na bovenstaande stappen nog steeds niet? Neemt u svp contact met ons op.

Wat voor apparatuur heb ik nodig?

 1. Een PC, Mac, laptop of tablet met een recente internetbrowser volstaat.
 2. Een stabiele internet verbinding. De muziekdienst zelf gebruikt weinig bandbreedte (128kb/s) maar een stabiele (kabel) internetverbinding is wenselijk.
 3. Een audiokabel die aan één kant verbonden is met de geluidskaart van de computer of de koptelefoon uitgang op de tablet en aan de andere kant met de geluidsinstallatie in de zaak of rechtstreeks met versterkte luidsprekers.
 4. Geluidsinstallatie of versterkte luidsprekers.

Kan ik SONOS gebruiken?

In de app van Sonos vindt u "Tribe of Noise" als muziekdienst. Bij het toevoegen wordt gevraagd of u al een Tribe of Noise account heeft. Door dit te bevestigen en uw Muziek Online Zakelijk inloggegevens te gebruiken kunt u de connectie voltooien. Hier vindt u een beknopte handleiding.

In welke internetbrowsers werkt Muziek Online Zakelijk?

Muziek Online Zakelijk werkt op een recente versie van de volgende browsers:

 1. Windows:
  1. Internet Explorer
  2. Chrome
  3. Firefox
 2. Mac:
  1. Safari
  2. Chrome
  3. Firefox
 3. Tablets:
  1. Chrome op een recente versie van Android
  2. Safari op een recente versie van iOS

Wat is het verschil tussen Buma/Stemra en Sena?

Buma/Stemra is de collectieve beheerorganisatie die vergoedingen int, in het belang van de aangesloten muziekuitgevers, tekstdichters en componisten. Sena int ook vergoedingen maar dan in het belang van platenmaatschappijen en uitvoerende artiesten.

Hoe beëindig ik onze Buma/Stemra en Sena licenties?

U kunt uw bestaande licenties (Buma/Stemra en Sena) schriftelijk opzeggen via service@mijnlicentie.nl onder vermelding van uw licentienummers en contactgegevens. Stuur voor de zekerheid een kopie van het certificaat mee dat u van ons ontvangt bij het afsluiten van de dienst. Als reden vermeldt u dat u alleen nog gebruik maakt van het rechten-inclusieve repertoire van Tribe of Noise.

Kan ik radio en Muziek Online Zakelijk naast elkaar gebruiken?

Ja. Denk bijvoorbeeld aan een automobielbedrijf met in de showroom muziek van Muziek Online Zakelijk en in de werkplaats een landelijke radiozender. Alleen voor de werkplaats gelden dan de Buma/Stemra en Sena licenties. Neemt u svp contact met ons op voor ondersteuning.

Wat gebeurt er als ik op duim omhoog of omlaag klik bij een liedje?

Door op een van beide iconen te klikken vertelt u ons wat u van het nummer vindt. Nadat u op duim omhoog of omlaag heeft geklikt kunt u via een tekstveld meer uitleg naar ons sturen zoals feedback over het nummer zelf, of het in het juiste muziekprogramma zit, op het juiste moment van de dag. De feedback van de gebruikers die deze functie gebruiken wordt wekelijks besproken met onze muziekredactie. Onze redactie kan aan de hand van de feedback betere keuzes maken tijdens het updaten van de programma's. Om verwachtingen te managen, Muziek Online Zakelijk kan niet op basis van individuele feedback de muziekprogrammering aanpassen. De meeste stemmen gelden.

Mag ik tijdens openingstijden af en toe mijn eigen radio aanzetten?

Nee, u heeft de Buma/Stemra en Sena licenties beëindigd en de muziek in de betreffende ruimte vervangen door Muziek Online Zakelijk.

Kan ik in mijn pand tegelijk verschillende muziekprogramma’s afspelen?

Ja, maar dan heeft u een upgrade van uw licentie nodig. Neemt u svp contact met ons op voor ondersteuning.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact

We hebben uw vraag of opmerking ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Technische storing op onze dienst?
support@hostingondemand.nl

Problemen met inloggen of muziek afspelen in uw browser of in de SONOS app?
support@muziekonlinezakelijk.nl

Vragen over onze dienst of uw abonnement?
klantenservice@muziekonlinezakelijk.nl

Algemene Voorwaarden Muziek Online Zakelijk

Dank u wel voor uw interesse in Muziek Online Zakelijk. We hebben geprobeerd de algemene voorwaarden zo beknopt en leesbaar mogelijk te houden zodat u snel op de hoogte bent van wat u bestelt en onze dienst met veel plezier zult gebruiken binnen uw bedrijf.

Muziek Online Zakelijk is een achtergrondmuziekdienst van Tribe of Noise BV te Amsterdam.

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Muziek Online Zakelijk. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op www.muziekonlinezakelijk.nl
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Muziek Online Zakelijk behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Muziek Online Zakelijk erkend.
1.4 Muziek Online Zakelijk garandeert dat de dienst Muziek Online Zakelijk beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Wijzigingen

Van tijd tot tijd kunnen wij, naar eigen inzicht, besluiten wijzigingen aan te brengen in de dienstverlening, overeenkomst en/of deze voorwaarden. Als wij wijzigingen aanbrengen die wij van wezenlijk belang achten, zullen wij u hierover via www.muziekonlinezakelijk.nl informeren. Door na deze wijzigingen gebruik te blijven maken van onze dienst aanvaardt u deze wijzigingen.

3. Overeenkomst en levering

3.1 Een overeenkomst tussen Muziek Online Zakelijk en u komt tot stand nadat uw bestelling en betaling door Muziek Online Zakelijk in goede orde is ontvangen.
3.2 Muziek Online Zakelijk behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren.
3.3 Muziek Online Zakelijk is een online muziekdienst en streeft naar een directe levertijd (maximaal 2 werkdagen) na het afronden van de bestelling en betaling.
3.4 Na het afronden van de bestelling en betaling ontvangt u van ons per e-mail de gegevens om in te loggen. Daarmee is aan de leveringsplicht van Muziek Online Zakelijk voldaan.
3.5 Iedereen met een geldig abonnement en zijn/haar inloggegevens heeft direct op www.muziekonlinezakelijk.nl toegang tot de dienst.

4. Abonnement en overdracht

Muziek Online Zakelijk en de in deze dienst aangeboden content zijn eigendom van Tribe of Noise BV (of Tribe of Noise leden); wij verlenen u een beperkt, niet-exclusief, herroepelijk abonnement voor zakelijk gebruik van de dienst binnen uw bedrijf.

Alle handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo's en domeinnamen van Muziek Online Zakelijk en alle andere onderdelen van Muziek Online Zakelijk zijn het exclusieve eigendom van de initiatiefnemers Tribe of Noise BV. Het abonnement verleent geen enkel recht op het gebruik van de handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo's, domeinnamen van Muziek Online Zakelijk of de overige onderdelen van Tribe of Noise, voor commercieel noch voor niet-commercieel gebruik.

U verklaart dat u gebruikersinstructies behorende bij deze dienst in acht zult nemen en Muziek Online Zakelijk (inclusief maar niet beperkt tot de inhoud daarvan) niet zult gebruiken voor enig ander doeleinde dan uitdrukkelijk in deze voorwaarden is vermeld.

5. Gebruikersinstructies

5.1 De initiatiefnemers van Muziek Online Zakelijk respecteren intellectuele eigendomsrechten en verwachten dat u hetzelfde doet. Dit houdt bijvoorbeeld in dat het volgende niet is toegestaan: (a) het kopiëren, verveelvoudigen, "rippen", opnemen, of openbaar maken (buiten uw bedrijf) van enig onderdeel van de Muziek Online Zakelijk dienst en content, of het anderszins gebruik maken van Muziek Online Zakelijk op een wijze die niet uitdrukkelijk is toegestaan in deze voorwaarden; (b) het reverse-engineeren, decompileren, demonteren, modificeren van of het creëren van afgeleide werken gebaseerd op de Muziek Online Zakelijk dienst of een deel daarvan; (c) het omzeilen van de technologie die door Muziek Online Zakelijk, haar licentiegevers of derden wordt gebruikt voor de beveiliging van via de dienst beschikbare content; (d) het verhuren of verkopen van Muziek Online Zakelijk of enig onderdeel daarvan; (e) het omzeilen van door Muziek Online Zakelijk toegepaste lokale beperkingen; (e) het verwijderen of wijzigen van auteursrecht- of merkaanduidingen of aanduidingen van andere intellectuele eigendomsrechten die zijn opgenomen in of worden verstrekt via Muziek Online Zakelijk; (f) het beschikbaar stellen van uw inloggegevens aan organisaties of individuen buiten uw eigen bedrijf.

5.2 Uw wachtwoord beschermt uw gebruikersaccount; u blijft verantwoordelijk voor het geheimhouden en beveiligen van uw wachtwoord. U erkent dat u verantwoordelijk bent voor elk gebruik van uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) in verband met Muziek Online Zakelijk. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord verliest of ze worden gestolen, of als u vermoedt dat derden er onbevoegd gebruik van hebben gemaakt, wordt u verzocht dit onmiddellijk door te geven op en uw wachtwoord zo spoedig mogelijk te wijzigen.

6. Prijzen

6.1 Prijzen worden binnen de looptijd van een abonnement niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken.
6.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
6.3 Alle prijzen op de site zijn in Euro's en exclusief 21% BTW en eventuele afleveringskosten.

7. Bedenktijd / Verkoop op afstand

Muziek Online Zakelijk is geen consumentendienst. Er is geen sprake van de Verkoop en Koop of Afstand regels ter bescherming van de consument.

8. Uw persoonlijke gegevens

8.1 Zodra u een bestelling plaatst bij Muziek Online Zakelijk, dan worden persoonlijke gegevens van u opgenomen en/of aangevuld in de administratie van Tribe of Noise BV. De initiatiefnemers van Muziek Online Zakelijk houden zich aan de Wet Persoonsregistraties en zullen de via Muziek Online Zakelijk verkregen persoonlijke gegevens niet verstrekken aan derden. Zie ook onze Privacy Policy.
8.2 Muziek Online Zakelijk maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te kunnen verwijderen.

9. Garantie

9.1 Muziek Online Zakelijk garandeert dat de door haar geleverde diensten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid zoals deze door partijen in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de garantie van de aan u geleverde dienst.
9.2 U bent verplicht Muziek Online Zakelijk zo spoedig mogelijk te controleren. Indien blijkt dat de dienst verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient u deze gebreken zo spoedig mogelijk - uiterlijk tot 1 maand na levering - te melden.
9.3 Indien uw klacht door Muziek Online Zakelijk gegrond wordt bevonden, zal Muziek Online Zakelijk naar haar keuze of de geleverde dienst kosteloos vervangen of met u een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, beperkt tot ten hoogste het factuurbedrag van het gekozen abonnement. Iedere aansprakelijkheid van Muziek Online Zakelijk voor enige andere vorm van schade is uitgesloten.
9.4 Muziek Online Zakelijk is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van die dienst voor elke individuele toepassing binnen uw bedrijf, of voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van de dienst.
9.5 Deze garantie geldt niet indien: (a) u volgens deze voorwaarden in gebreke bent; (b) de geleverde dienst aan abnormale omstandigheden is blootgesteld of op een andere manier onzorgvuldig wordt behandeld; (c) in strijd met de aanwijzingen van Muziek Online Zakelijk en/of gebruikersinstructies is gehandeld; (d) de ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de dienst.

10. Overmacht

10.1 Muziek Online Zakelijk is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
10.2 Onder overmacht wordt verstaan: een tekortkoming die de schuldenaar niet worden toegerekend, indien zij niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Muziek Online Zakelijk alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.
10.3 Muziek Online Zakelijk behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, danwel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is Muziek Online Zakelijk gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.
10.4 Indien Muziek Online Zakelijk bij het intreden van de overmacht al gedeeltelijk aan haar verplichtingen heeft voldaan, of slechts gedeeltelijk aan haar verplichtingen kan voldoen is zij gerechtigd het reeds geleverde c.q. het leverbare deel afzonderlijk te factureren en bent u gehouden deze factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijk contract. Dit geldt echter niet als het reeds geleverde c.q. leverbare deel geen zelfstandige waarde heeft.

11. Aansprakelijkheid

11.1 Muziek Online Zakelijk is niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de dienst. Raadpleeg voor het gebruik de meest gestelde vragen (FAQ) op www.muziekonlinezakelijk.nl of neem bij vragen contact op.

12. Looptijd en beëindiging

12.1 Uw maand- dan wel jaarabonnement en deze voorwaarden blijven van toepassing tot het moment waarop ze door u of Muziek Online Zakelijk (automatisch) worden opgezegd.
12.2 Uw maand- dan wel jaarabonnement en toegang tot Muziek Online Zakelijk wordt automatisch beëindigd na het verstrijken van de looptijd en het niet ontvangen van uw betaling voor verlenging.
12.3 Muziek Online Zakelijk is te allen tijde gerechtigd uw abonnement te beëindigen of uw toegang tot Muziek Online Zakelijk op te schorten, inclusief in het geval van het feitelijk of vermoed ongeoorloofd gebruik van Muziek Online Zakelijk of van niet-naleving van de voorwaarden.
12.4 Als u de overeenkomst met Muziek Online Zakelijk beëindigt of als Muziek Online Zakelijk uw toegang tot de dienst opschort, aanvaardt u dat er op Muziek Online Zakelijk geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid rust tegen u en dat Muziek Online Zakelijk geen enkel bedrag dat al door u is voldaan zal restitueren, een en ander voor zover is toegestaan krachtens de toepasselijke wetgeving. 12.5 Het maand- dan wel jaarabonnement eindigt automatisch als de abonnee het abonnement niet verlengt en betaalt voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Het abonnement kan via muziekonlinezakelijk.nl te allen tijde worden verlengd of hersteld.

13. Scheidbaarheid

Indien een bepaling van deze voorwaarden, om wat voor reden en in welke mate ook, nietig of niet-afdwingbaar wordt verklaard, tast dit de geldigheid of afdwingbaarheid van de overige bepalingen van de voorwaarden op geen enkele wijze aan en worden deze als gevolg daarvan niet nietig of niet-afdwingbaar en wordt naleving van die bepaling afgedwongen voor zover de wet dat toestaat.

14. Toepasselijk recht/bevoegde rechter

14.1 Op alle overeenkomsten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
14.2 Van geschillen, voortvloeiende uit een overeenkomst tussen Muziek Online Zakelijk en u, welke niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, neemt de bevoegde rechter binnen het arrondissement Amsterdam kennis.

Aldus vastgesteld te Amsterdam, november 2015

Privacy en veiligheid

Uw persoonlijke en/of zakelijke gegevens. U laat ze bij ons achter op Muziek Online Zakelijk. Wat gebeurt er mee? Dat vertellen we u hier graag. Mocht u na het lezen van onze uitleg nog vragen hebben stuur dan even een mailtje naar klantenservice@muziekonlinezakelijk.nl.

1. Veilig

De gegevens die u via www.muziekonlinezakelijk.nl bij ons achterlaat worden door ons veilig behandeld. Communicatie van gevoelige informatie gaat via internetversleuteling (SSL).

2. Betere dienstverlening

Muziek Online Zakelijk is opgezet door Tribe of Noise BV te Amsterdam. Tribe of Noise zal toegang hebben tot alleen die gegevens die relevant zijn om de dienstverlening en klantenservice te kunnen leveren die u van ons verwacht.

Een overzicht van welke gegevens relevant zijn voor de dienstverlening:

Veilig betalen

Muziek Online Zakelijk werkt met de veilige internetkassa van Buckaroo, een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten. Tussen Buckaroo en Muziek Online Zakelijk initiatiefnemer Tribe of Noise BV worden op een veilige manier beperkte bankgegevens uitgewisseld om uw betaling te controleren, af te ronden en te administreren.

Identificatie bij inloggen en gebruik

Om Muziek Online Zakelijk te blijven verbeteren houden wij statistieken bij over inloggen, bezochte pagina's binnen de dienst en eventuele storingsmeldingen. Aan de hand van een cookie kunnen wij uw sessie op Muziek Online Zakelijk identificeren, monitoren en vastleggen.

Toesturen van informatie

Uiteraard krijgt u van ons na de bestelling en betaling per e-mail een welkomstbericht met daarin de bevestiging van uw abonnement, inloggegevens en de factuur. Mocht u bij het aanmaken van een account een verkeerd e-mail adres hebben gebruikt waar u geen toegang tot heeft dan ontvangt u deze noodzakelijke informatie om de dienst te gebruiken niet.

Het e-mailadres kan door Tribe of Noise gebruikt worden voor het toezenden van marketinginformatie gerelateerd aan de dienst. In het geval van bijvoorbeeld een nieuwsbrief vindt u altijd een mogelijkheid om u uit te schrijven voor dergelijke berichtgeving (opt-out) in de toekomst.

Wij behouden wel het recht om u te voorzien van belangrijke informatie over uw abonnement zoals wijzigingen in de dienst, overeenkomst of voorwaarden.

Uw account op Muziek Online Zakelijk

Door versleuteling van uw gegevens op onze servers kunnen onze medewerkers u niet vertellen wat uw huidige wachtwoord is en zullen u direct doorverwijzen naar de optie "wachtwoord vergeten?" op www.muziekonlinezakelijk.nl Door zelf op deze link te klikken worden er instructies voor het instellen van een nieuw wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

Klantenservice

Wij willen dat u onbezorgd plezier heeft van Muziek Online Zakelijk en wij staan u dan ook graag te woord. U kunt contact opnemen met ons.

Mogelijk legt onze medewerker in deze gesprekken aantekeningen vast. Handig als u in de toekomst nog een keer contact opneemt. Deze gegevens behandelen we natuurlijk vertrouwelijk.

Social media

Als u social media gebruikt, dan zijn wij u zeer dankbaar als u iets leuks over Muziek Online Zakelijk wilt posten. Op www.muziekonlinezakelijk.nl vindt u een Twitter en Facebook icoon die een door ons opgemaakte post opent. Als u deze voor ons wilt posten, dan zal iedereen dit bericht zien zoals uw andere tweets en Facebook posts zichtbaar zijn. U bent uiteraard volledig in controle of u het bericht verstuurd. Wij hebben geen toegang tot uw accounts en kunnen geen berichten uit uw naam versturen.

3. Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die tijdens het internetten worden opgeslagen op uw computer. De informatie is nodig voor het juist functioneren van een website. Cookies kunnen persoonlijke informatie verzamelen.

Cookies van Muziek Online Zakelijk zijn veilig voor uw pc, laptop, telefoon of tablet. Wij gebruiken cookies om u te herkennen als u ons bezoekt, maar ook om te zorgen dat onze website goed werkt. Door cookies krijgen wij informatie over het gebruik van onze dienst. Zo kunnen we die verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze zeer gerespecteerde klanten.

Cookies zorgen ervoor dat:

 • U ingelogd blijft en ongestoord muziek kunt luisteren;
 • Formulieren sneller in- en aangevuld kunnen worden;
 • We fouten en ongemak op de website kunnen opsporen;
 • We gebruik kunnen monitoren en verbeteringen kunnen testen.

Blijft een cookie staan?
Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. U kunt ze zelf op elk moment via uw browser verwijderen.

Cookies verwijderen
Cookies kunt u altijd zelf via uw browserinstellingen verwijderen. U kunt ze ook via de browserinstellingen uitzetten maar dan werkt Muziek Online Zakelijk minder goed.

Tot zover de informatie over privacy en veiligheid. Mocht u hier vragen over hebben of iets in bovenstaande tekst is onduidelijk dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

We wensen u veel (luister)plezier met Muziek Online Zakelijk.

Colofon

Muziek Online Zakelijk is ontwikkeld door:

Tribe of Noise BV
Wilhelminastraat 184 HS
1054 WT Amsterdam
Tel. 0207754411
KvK 34294329